За нас

За нас

BLOK e скейт и стрийтуеър магазин, основан през 2008 г. в центъра на град София.

 

Предлагаме оригинални скейт продукти, като обувки, дъски, машинки, колела, шкурки, лагери и други консумативи на утвърдени марки в скейтбординг сцената като Fallen Footwear, Ambassadors, Thunder Trucks, Thank You Skateboards, Spitfire, Powell-Peralta, Girl и много други.

 

В BLOK можете да откриете още и богата селекция от тениски, суитчъри, якета, шапки и чорапи на отбрани световноизвестни марки, като Thrasher, Grizzly, HUF, The Hundreds, както и мърчандайз на собствените ни линии дрехи и аксесоари - BLOK Supply Co. и Sofia Division.

 

Локалната музикална, скейт и стрийтуеър култура са основна част от историята на BLOK. От самото създаване на магазина до сега, непрестанно подкрепяме българските изпълнители, артисти и брандове. Затова в BLOK можете да откриете отбрани модели дрехи, аксесоари и скейт продукти на български марки като Stinky Socks, СОФТ, 45 Street, NELEPA, JWAX и OffLine Sport, както и мърчандайз и албуми на български групи като Last Hope, Vendetta, Expectations и други.

 

BLOK е дом на BLOK BOYS – нашият отбор от млади скейт таланти. Вярваме, че скейтбордингът изгражда характер и постоянство и се радваме, че можем да подкрепяме развитието на родните ни скейтбордисти.

Blok Night Project

BLOK NIGHT PROJECT Produced by BLOK Supply Co. Filmed by Veliko Balabanov Edited by Veliko Balabanov IG: @veliko.balabanov / ( https://www.instagram.com/veliko.balabanov/ ) Blok IG : bloksypplyco / ( https://www.instagram.com/bloksupplyco/ )