Доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА

Доставката обикновено се извършва в рамките на 2-5 работни дни. Възможно е да има забавяне с доставките на поръчките в рамките на 15 работни по време на големи промоции и намаления.

Куриерските фирми, с които работим са Еконт и Speedy.

 

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Цената за доставка на поръчки под 150 лева се определя от  стандартните тарифи за доставки на пратки на избраната куриерска фирма. Доставката на поръчки на стойност над 150 лева е безплатна.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

След като поръчате, избраните от вас продукти са запазени в системата и изпратени за физическа проверка в нашия магазин. Извършването на поръчка чрез сайта на BLOK (http://bloksf.com) не гарантира наличието на всички продукти, по следните причини:

продуктите, визуализирани онлайн, вече не съществуват във физическия ни склад, в складa на магазинa или други складови помещения поради някоя от следните причини - кражба от магазини, загуби, грешки в запасите и складовата система, ограничени запаси и други.

продуктите са дефектни или непълни, което може да бъде открито по време на процеса на тяхното потвърждение.

Продуктите (стоките) и количествата в този сайт са запаси, предназначени за продажба тук и в нашите магазини и се актуализират се регулярно. Подробности за наличността на продуктите можете да получите, като се обадите директно на телефон +359 89 9826 881.

Всички промени около поръчката Ви се виждат в секция "статут на поръчката", в клиентския ви профил в сайта https://bloksf.com.

 

ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Предлагаме няколко варианта за плащане на вашите поръчки:

1. Можете да платите поръчките си с кредитна или дебитна карта, издадена от VISA, MasterCard и други световно известни издатели на разплащателни карти.

2. Можете да платите поръчките си чрез услугата "Наложен платеж" с кредитни и дебитни карти, чрез мобилните пос терминали на куриерската фирма.

3. Можете да платите поръчките си и в брой при доставка на служителите на куриерската компания.

Методите на плащане 2 и 3 ви дават правото на още една безплатна услуга, наречена "Преглед и тест". Чрез нея можете да се възползвате и в рамките на 10 минути от доставянето на поръчките ви, можете да ги прегледате и тествате в присъствието на служител от куриерската компания. След което можете да ги запазите или върнете. В случай че решите да върнете поръчката си, връщането е за сметка на клиента.